Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

Tilbud på sports bolde

Jeg har endelig taget mig sammen og startet til at gå til en ny sport. Denne sport er badminton og jeg er blevet rigtigt glad for at spille badminton. Jeg havde en gammel folkeskoleven, som har spillet næsten hele hendes liv, og vi stødte ind i hinanden en dag, hvor vi begyndte at tale om badminton. Hun spurgte om jeg ville med hende til træning en dag, fordi jeg havde nævnt, jeg syntes det lød som en rigtig lækker sport, og jeg kunne også godt tænke mig at starte. Jeg sagde, at det ville jeg gerne, så jeg tog med hende til træning for en måned siden, og siden da har jeg bare været bidt af den sport. I sidste uge var jeg nede i gågaden med min gamle folkeskole kammerat, og vi var ude at se på nye fjerbolde, da vi begge to mente, det var på tide at skifte lidt ud. De gamle fjerbolde var blevet for ødelagte, og vi ville have nogle nye.

Godt tilbud på sportsbolde

Da vi var nede i gågaden fandt vi en masse sportsbutikker, som vi var ind i en efter en, og det var rigtigt hyggeligt. Den sidste sportsbutik vi var inde i, havde de sports bolde på tilbud Alt fra fodbolde, håndbolde, golfbolde, bordtennisbolde og selvfølgelig også fjerbolde, kunne man få til en super god pris. Jeg tænkte at jeg heller måtte slå til dette tilbud. Nu hvor jeg er startet til badminton, skal jeg også have noget lækkert udstyr, så jeg købte de her bolde på tilbud. Jeg fik nogle Forza bolde, og min veninde købte også de her Forza bolde. Vi brugte dem i sidste uge og de er rigtige gode også.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste