Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

Min nye ide med strømper

Jeg har fået en ny sjov ide. Indtil nu har jeg altid gået i helt almindelige (kedelige) sorte strømper. Men nu har jeg besluttet mig for, at der skal til at være lidt mere farve på. Så derfor, når jeg ser et par strømper i en sjov farve, eller med et sjovt mønster, kan jeg simpelthen ikke lade være med at købe dem. Efterhånden har jeg fået bygget noget af en samling op. Det er faktisk rigtig sjovt, og mange gange har mine strømper givet anledning til et lille grin, eller en sjov kommentar. Min mor er også gået med på ideen, og hver gang hun besøger mig, har hun et par nye strømper med til mig. Jeg synes det er så sødt af hende.

Ny mode indenfor strømper

Det er også sjovt hvordan moden inden for strømper har ændret sig. Førhen var det mest moderne bare at have kedelige og ensfarvede strømper, gerne sorte eller hvide, i hvert fald en eller anden neutral farve. Men nu er det ikke ualmindeligt, at se folk med strømper i alle mulige farver, eller med sjove print på. Også grafiske print eller andet, som gør dem lidt mere sofistikeret. Flere designere eller kendte, er endda begyndt at lave deres udgave af de moderne og moderigtige strømper. Så sent som i sidste uge kom min farfar endda hjem til mig i et par blå strømper med hvide sokker på. Han var bare så fin.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste