Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

Køb af printerblæk på internettet

Den anden dag løb min printer desværre tør for de aller sidste blækpatroner som vi havde, og jeg måtte derfor afsted efter nogle nye. Dog fandt jeg hurtigt ud af, at det godt kunne gå hen at blive halv dyrt for sådan nogle blækpatroner i en helt almindelig elektronikforretning. Derfor besluttede jeg mig for, at tjekke om det mon ville være billigere at købe nogle canon blækpatroner på internettet i stedet for. Samtidig kunne jeg jo også lige købe nogle nye lasertoner til vores laserprinter. Altså alt efter hvordan priserne lå på sådan nogle.

Lasertoner køb her

Blækpatroner og printerpatroner til min gamle printerBillige farvepatroner

Til min store overraskelse var der lidt under 50% at spare, ved at købe canon printerpatroner på internettet, i stedet for at gå ind i en fysisk forretning. Samtidig fandt jeg også ud af, at det var meget bedre at købe printerpatroner til vores printer, i stedet for det helt almindelige blæk, som vi jo sådan set altid plejer at købe til den. Rigtig nok var det ikke kun printerpatroner der var ekstremt billige, men også lasertoner til vores laserprinter. Så jeg fandt alt det blæk jeg nu skulle bruge, og så bestilte jeg det hjem. Ikke nok med at det var billigt, modtog jeg det samtidig også dagen efter jeg lavede bestillingen. Sådan en helt fantastisk service.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste