Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

Jeg er en gadgetnørd

Generelt er jeg helt vild med teknologi, og alle de forskellige dimser og gadgets man kan få til forskellige ting. Specielt mobiltilbehør har jeg altid været rigtig vild med. Og siden jeg har erhvervet mig en iPhone, har det jo så primært været tilbehør til iPhone, som jeg har investeret i. Indtil nu har jeg ikke helt så meget tilbehør til iPhone 5, da det er sådan en jeg render rundt med for tiden. Men jeg er da allerede i gang med at opbygge en pæn stor samling. I forvejen har jeg rigtig meget tilbehør til iPhone. Men da femmeren har et andet stik end de tidligere modeller, kræver den også specielt tilbehør til iPhone 5. Men generelt er jeg også bare af holdningen, at mobiltilbehør kan man aldrig få for meget af. Jeg er i hvert fald ikke bange for at købe og prøve mobiltilbehør, jeg ikke har hørt om før.

Min favorit side

For det meste køber jeg mit tilbehør til iPhone 5 på www.iUdstyr.dk. Her har de massere af forskellige ting at vælge imellem. Og det kommer i alle mulige størrelser, farver og så er det hele til rigtig gode priser. Og det er jo aldrig en dårlig ting. Det gør også, at man er lidt mere villig til at tage nogle chancer, og prøve noget tilbehør, man måske ikke ellers ville have investeret i. Det er i hvert fald oftest her, jeg går ind, når jeg skal finde et eller andet nyt. Flere gange har jeg da også præsteret at finde noget, som har fået vennerne til at sende misundelige blikke. Og det er bare noget af det fedeste. Så ved man, at man har scoret big time.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste