Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

Fik gode råd af onkel

Den anden dag sad jeg med min onkel og snakkede om, hvilke muligheder jeg havde, hvis jeg gerne ville have noget varme på min altan. Jeg har nemlig ikke sådan lige umiddelbart hørt om en altan varmer på samme måde, som man har hørt om en strålevarmer til terrassen. Men min onkel mente altså, at man kunne få sådan en altan varmer, som er specielt lavet til kun at varme en altan op, og altså ikke skabe en sauna situation, som hvis man satte en almindelig strålevarmer op. Så nu er jeg altså gået i gang med at finde ud af, hvor jeg får fat i sådan en. Jeg vil nemlig super gerne have muligheden for, at kunne sidde ude hele natten uanset om det er lidt koldt i vejret eller ej. Derfor fandt jeg http://www.solamagicshop.com/da Det gælder også om at udnytte det, nu jeg endelig har fået en altan. Det har jeg nemlig sukket efter i så mange år. Og så vil jeg gerne kunne bruge den, stort set det meste af året. Hvor hyggeligt ville det ikke også lige være, at sidde derude og drikke vin mens det sner om vinteren. det er billigt med ir-varme

En smart ting til dem med altan

Mens jeg sad og snakkede med min onkel, nævnte han også, om jeg nogensinde havde kigget på ir-varme. Det skulle være nemt og regulere, og enge sig godt til mindre områder, såsom en lille altan. Men ir-varme er ikke lige noget jeg kender til, eller nogen sinde har hørt om, for den sags skyld. Senere har jeg dog fundet ud af, at det er lidt alla det samme som en almindelig strålevarme, bare med infrarødt varmeelement. Men den ide er jeg nu heller ikke helt afvisende over for. Jeg har nemlig hørt, at sådan noget skulle være okay klimavenligt. Og da jeg er en person, som går meget op i sådan noget. Lyder en terrassevarmer med stråle lige som noget for mig.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste