Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

Fandt en sjov side på internettet

Den anden dag kom jeg forbi en tilfældig side på nettet. Den var sådan lidt underlig ved første øjekast. Men det var også fordi de solgte så mange forskellige ting. Det var simpelthen alt lige fra en kompressor, til et rullebord til skriveborde hæve skænke. Men det fede ved siden var, at de havde super gode tilbud på alle de forskellige ting som de solgte. F.eks. har min rumbo og jeg i længere tid snakket om, at vi godt kunne tænke os et rullebord ud til køkkenet. Det er nemlig super smart, fordi man på den måde nemt kan få ekstra bordplads ude i køkkenet. Og det kunne vi virkelig godt bruge, da vi tit står og mangler plads til at skære og snitte på – Butikken fra Repella.

Har fået nogle rigtig gode ting

Men jeg fandt også andre gode ting, som var gode. F.eks. har min far ønsket sig en kompressor i fødselsdagsgave, og lige sådan en, som han har ønsket sig, fandt jeg på tilbud inde på hjemmesiden. Så nu skal min far have en kompressor i fødselsdagsgave. Til mit værelse har jeg godt kunne tænke mig skriveborde hæve sænke. Jeg bruger nemlig rigtig meget tid ved mit skrivebord, da jeg er studerende. Og der er der jo som bekendt en masse at læse. Så derfor kunne det være rart med skriveborde hæve sænke, fordi man på den måde kan indstille det, så det er tilpasse individuelt. Og på den måde får man den bedste holdning og siddekomfort. Det er vist også det man kalder ergonomisk godt. Men det har jeg ikke så meget forstand på. Men inden jeg havde set mig om, havde jeg lige pludselig brugt rigtig mange penge inde på hjemmesiden. Men til gengæld har jeg også fået nogle rigtig gode ting.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste