Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

En god dag på universitetet

I onsdags var jeg ude på det universitet hvor jeg studerer. Ude foran skolen stod der tre mænd ved hver deres grill. Jeg undrede mig over hvad de lavede der, men skyndte mig ind til undervisning. En af mine medstuderende spurgte mig, om jeg havde lagt mærke til de mænd som stod ude foran skolen og grillede. Hun fortalte mig, at universitet havde fødselsdag og havde derfor booket tre grillmestre som skulle grille lækkert kød til os, som alle studerende ville få glæde af i spisepausen. Da det blev spisepause vrimlede det med folk ude foran skolen. Mine to veninder og jeg stillede os pænt i kø og ventede på, at det blev vores tur til at få en af de lækre bøffer.

Testsmagning

De tre grillmestre stod ved hver deres grill. Jeg fik min bøf fra den grillmester som stegte sit kød på en kugle grill, min ene veninde fik sin bøf fra en kulgrill og min anden veninde fik sin bøf fra en gasgrill. Vi ville teste hvilken bøf der smagte bedst om se, om der var forskel på en bøf som var grillet på hhv. gasgrill, kugle grill og kulgrill. Vi delte vores bøffer i tre og gav hver et stykke til hinanden. Man kunne kun smage en lille forskel på bøfferne. Jeg vidste ikke hvilken en af de tre bøffer jeg bedst kunne lide. Min ene veninde foretrak bøffen som var grillet på kulgrill og min anden veninde foretrak bøffen som var grillet på gasgrill. Vi sad på græsplænen hele spisepausen og så hvor travlt de tre grillmestre havde. På grillmestrerens grill til venstre sad en klistermærke med en reklame på. Her stod grill tilbehør hos GrilLWorld.dk

Tilmeld dig webudsalgs mailliste