Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

De perfekte jeans

I længere tid har jeg kigget efter nogle helt bestemt ichi jeans. Grunden til at det skal være nogle helt specielle er, at jeg har prøvet nogle min veninde havde, og de var simpelthen bare så fede. Jeg følte mig bare så godt tilpas i dem, og synes også at de sad rigtig fedt. Så nu er jeg bare blevet helt hooked på, at jeg skal have sådan et par. Normalt shopper jeg rigtig meget tøj på nettet. Så jeg plejer sådan nogenlunde at vide, hvad de forskellige mærker, har på deres hjemmesider. Men denne her gang, har det altså ikke været muligt for mig, at finde frem til lige præcis de her bestemte ichi jeans. Men jeg opgiver ikke så let. Der findes jo mange sider med modetøj, så det må være muligt at kunne støve dem op på en eller anden side online.

En god overraskelse

Min veninde havde selv fundet sine ichi jeans på nettet. Hun havde bare siddet og kigget på tøj på nettet, og så var hun faldet over dem. Selvom jeg selvfølgelig er glad på min venindes vegne, over at hun har fundet nogle fede jeans, kan jeg ikke lade være med at være en lille smule misundelig over, at det var hende der fandt dem og ikke mig. Men så her en dag i sidste uge ringede det på min dør. Jeg ventede ikke nogen, så var lidt spændt på at se, hvem det var. Men det var min veninde, og hun havde sine nye jeans med. I hånden godt nok. Hun sagde, at jeg godt måtte få dem. Hun vidste hvor fede jeg synes de var. Og hun havde fundet nogle andre billige jeans på nettet, som hun lige så godt kunne lide, og så synes hun lige så godt, at jeg kunne få hendes jeans, når jeg nu var så vild med dem. ichi jeans til alle piger

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste