Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid

Blå som havet


Der er noget særligt over havet. Dels er farven mega smuk, synes jeg, men det betagende ligger også i, at det er så ganske fredfyldt at sidde og kigge på, når bølgerne slår ind på kysten. Selv er jeg en rigtig vandhund, og det har jeg faktisk altid været. Lige siden jeg var lille har jeg været ude og bade ved stranden, i swimmingpools og i svømmehallen, og jeg lærte at svømme i de små klasser i folkeskolen. Det har derfor altid været mig naturligt at nyde vandet, der slutter sig om min krop, holder mig oppe, når jeg lægger mig på ryggen for at flyde, eller der giver mine muskler behagelig modstand, når jeg tager en svømmetur og får nydt godt af at bruge kroppen.
Vandet er smukt, men derfor skal man nu altid huske at gå til det med en vis respekt. Det er bestemt ikke ufarligt, og man skal ikke tro, at man er verdensmand/verdenskvinde, bare fordi man kan svømme. Vær forsigtig og tænk dig om.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste