Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

Bestiller indisk take away nørrebro

Min yndlings indisk take away nørrebro. Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg lige er kommet til at bestille take away derfra i første omgang. For umiddelbart ligner butikken ikke lige noget, jeg ellers ville være gået ind i. Måske jeg har fået den anbefalet af en af mine venner, eller fået mad derfra i forbindelse med en besøg ved en af mine venner, og at jeg i den forbindelse har spurgt til, hvor maden var fra. Men nu når jeg tænker over det, kan jeg godt huske, at jeg en dag spurgte min veninde og hun kendte til god indisk mad nørrebro, og hun den vej rundt anbefalede stedet. Jeg har i hvert fald været flittig kunde der siden. take away

Når jeg ikke orker at lave madindisk take away nørrebro

Det er egentlig ikke fordi, at jeg spiser så meget take away i min hverdag. Men nogle gange når jeg kommer sent hjem fra arbejde, kan jeg simpelthen ikke overskue, at skulle gå i gang med at lave mad og alt sådan noget. Så er det altså  bare lige nemmere at ringe ned til min lokale indisk take away nørrebro, og bestille det sædvanlige. Og de kender mig efterhånden også dernede. Lidt pinligt faktisk, men også lidt sjovt. Men for at jeg ikke skal lægge hele min løn dernede, har jeg aftalt med mig selv, at jeg fremover kun må bestille mad dernede fra cirka en gang hvert fjortens dag.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste