Nyt om webshops

Altid de bedste udsalg

  • slide1

  • j
  • slid
  • Home
  • Arbejde
  • Beskidte facader, som trængte til en algebehandling

Beskidte facader, som trængte til en algebehandling

Ude på den skole jeg arbejder på, var mange af facaderne blevet beskadiget. Da jeg er pedel fik jeg derfor opgaven, at skulle finde et firma, som kunne lave en algebehandling, så vores vægge ved hjælp af facaderens igen blev som nye. Inden jeg kontaktede noget som helst firma, prøvede jeg selv at lave en facaderengøring, for at se om jeg kunne få alt skidtet af, men det var simpelthen umuligt at fjerne alle algerne. Det hænger nok lidt sammen med, at alger er virkelig svære at fjerne, så der skal en rigtig god algebehandling til, for at få algerne fjernet fjerne helt. Algebehandling af tag

Umulit at lave en facaderens selv

Efter jeg selv havde prøvet med diverse metoder, på at lave en facaderens, satte jeg mig ind på mit kontor, for at søge efter et firma, som kunne lave en ordentlig facaderengøring af vores facader udvendigt. Jeg søgte lidt frem og tilbage på google, indtil at jeg fandt et firma, som kunne give os et rigtig godt tilbud på en algebehandling. Jeg hev straks fat i telefonen, og ringede firmaet op, for at høre nærmere omkring deres behandling af alger. Jeg fik en rigtig flink mand i røret, som kunne fortælle mig en masse omkring den måde, hvorpå de fjernede algerne. Jeg aftale en tid med ham, så nu går jeg bare og venter på, at se resultatet. Facaderens  

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Tilmeld dig webudsalgs mailliste